AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapısının önünü yıkamak

Kahve falında kapısının önünü yıkamak

Kahve falında kapısının önünü yıkamak problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine işaret eder.

Kahve falında kapısının önünü yıkamak gördüyseniz:

  • Ailenizle yapacağınız seyahatler veya ziyaretler, edinilecek bilgiler veya yapmaktan hoşlandığınız şeyler ön planda olabilir.

Kahve falında kapı önü yıkamak eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında hortumla kapının önünü yıkamak hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında kapı önünü yıkamak maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kapının önünü yıkamak iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kapısının önünü yıkamak aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapının önüne çiş yapmak gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapının önünde bebek görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kapının önünde çöp görmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir