AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının önünü süpürmek

Kahve falında kapının önünü süpürmek

Kahve falında kapının önünü süpürmek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapının önünü süpürmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz kadar anlatın, uyarın veya işaretleri göstermeye çalışın sizi dinlemeyeceklerdir.

Kahve falında kapının önünü süpürdüğünü görmek iflas edeceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının kapısının önünü süpürmek evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında kapının önünü süpürmek hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında caminin önünü süpürmek kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dükkan önü süpürmek mutsuz ve hasta olacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında dükkanın önünü süpürmek başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ev önünü süpürmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine yorulur.

Kahve falında evin önünü süpürmek daha çok kazanmaya başlayacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir