AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının önünü süpürdüğünü görmek

Kahve falında kapının önünü süpürdüğünü görmek

Kahve falında kapının önünü süpürdüğünü görmek çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, nice noksanlık içinde olduğuna, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına delalet eder.

Kahve falında kapının önünü süpürdüğünü gördüyseniz:

  • Maddi konularda sıkıntı yaratan durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında başkasının kapısının önünü süpürmek mali sorunlarının çözüleceğine, sorunlarının da çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında kapının önünü süpürmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine işarettir.

Kahve falında kapının önünü süpürdüğünü görmek ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına rivayet eder.

Kahve falında evinin önünü süpürmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, şansının artacağına tabir olunur.

Kahve falında dükkanın önünü süpürmek işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında caminin önünü süpürmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine delalet eder.

Kahve falında cami önünü süpürmek birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına rivayet eder.

Kahve falında ev önü süpürmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir