AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev önünü süpürmek

Kahve falında ev önünü süpürmek

Kahve falında ev önünü süpürmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, canının ve malının garantide olacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, ağız tadının bozulmayacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına alamet eder.

Kahve falında ev önünü süpürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler veya olaylar kontrolden çıkmış olabilir.

Kahve falında ev önü süpürmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına işarettir.

Kahve falında ev önünü süpürmek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cami önünü süpürmek kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kapının önünü süpürmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine delalettir.

Kahve falında evin önünü süpürmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine inanılır.

Kahve falında evinin önünü süpürmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında kapının önünü süpürdüğünü görmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine delalettir.

Kahve falında başkasının kapısının önünü süpürmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir