AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının evinin önünü süpürmek

Kahve falında başkasının evinin önünü süpürmek

Kahve falında başkasının evinin önünü süpürmek kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, mülkiyetinin de artacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının evinin önünü süpürmek gördüyseniz:

  • Sadece konuyla ilgili kişileri doğru yönlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında evin önünü süpürmek sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, kendi çok iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında evinin önünü süpürmek kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında başkasının evinin önünü süpürmek sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine işaret eder.

Kahve falında caminin önünü süpürmek büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında kapının önünü süpürmek huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev önünü süpürmek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında cami önü süpürmek uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında kapının önünü süpürdüğünü görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, dedikoduya delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir