AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami önünü süpürmek

Kahve falında cami önünü süpürmek

Kahve falında cami önünü süpürmek uygulayacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, yolunda huzurla devam edeceğine, emeklerinin karşılığını alacağına alamet eder.

Kahve falında cami önünü süpürmek gördüyseniz:

  • Parasal sıkıntılarınız kafanızı çok meşgul ediyor.

Kahve falında cami önü süpürmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya delalettir.

Kahve falında caminin önünü süpürmek onu doyasıya yaşayacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına delalettir.

Kahve falında cami önünü süpürmek kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının kapısının önünü süpürmek ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına yorulur.

Kahve falında dükkan önü süpürmek sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının evinin önünü süpürmek uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında ev önünü süpürmek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapının önünü süpürmek kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir