AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkanı süpürmek

Kahve falında dükkanı süpürmek

Kahve falında dükkanı süpürmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dükkanı süpürmek gördüyseniz:

  • Stratejinizi diğer tarafın hamlelerine göre ayarlamalısınız.

Kahve falında dükkan önü süpürmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında dükkanın önünü süpürmek dileklerinin yerine geleceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dükkanı süpürmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin evi süpürdüğünü görmek çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına delalet eder.

Kahve falında silip süpürmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mescit süpürmek rahatın yerine geleceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine işarettir.

Kahve falında ortalığı süpürmek varlık ve huzur sahibi olunacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına rivayet eder.

Kahve falında cami önünü süpürmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir