AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkanın kapandığını görmek

Kahve falında dükkanın kapandığını görmek

Kahve falında dükkanın kapandığını görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, tövbe etmeden vefata, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dükkanın kapandığını gördüyseniz:

  • Sosyal anlamda eksiklerinizi fark edip düzeltebilirsiniz.

Kahve falında dükkanın kapandığını görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, kötü haberler alacağına yorulur.

Kahve falında kapı kapanması görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine işarettir.

Kahve falında kapanmaya karar vermek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kendini kapanmış görmek işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kapandığını görmek pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşın kapandığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşımın kapandığını görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başını kapanmak olmayı hedeflediği makama da oturacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir