AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapanmaya karar vermek

Kahve falında kapanmaya karar vermek

Kahve falında kapanmaya karar vermek aksiliklerin yaşanacağına, kudreti ve cesareti bulacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapanmaya karar vermek gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlerle mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kapanmaya karar vermek hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kararsız olduğunu görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine alamet eder.

Kahve falında ayrılma kararı almak hayatının bir anda allak bullak olacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nişan kararı almak çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kararmış gümüş kolye görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin yüzünü kararmış görmek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında kararmış tencere görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzü kararmış görmek çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir