AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşımın kapandığını görmek

Kahve falında arkadaşımın kapandığını görmek

Kahve falında arkadaşımın kapandığını görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, kafasını rahatlatacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşımın kapandığını gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren ya da gayretlerinizin karşılığını görmenizi sağlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının kapandığını görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının kapandığını görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşın kapandığını görmek doğru iş ortaklığı yapacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın kapandığını görmek yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kapanmış görmek zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşımın kapandığını görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kapanıp açılmak üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kardeşinin kapandığını görmek beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, hayatının kolaylaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir