AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı kapanması görmek

Kahve falında kapı kapanması görmek

Kahve falında kapı kapanması görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, insanlarla uyumunun artacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapı kapanması gördüyseniz:

  • Daha araştırmacı olmalısınız.

Kahve falında kapının kapanmadığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında kapanan kapı görmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında demir kapının kapandığını görmek anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında kapının kapanmasını görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına delalet eder.

Kahve falında kapının kapandığını görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine inanılır.

Kahve falında kapı kapanması görmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin kapısının kapanmadığını görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapıların kapandığını görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir