AnaSayfa / Genel / Kahve falında başını kapanmak

Kahve falında başını kapanmak

Kahve falında başını kapanmak kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında başını kapanmak gördüyseniz:

  • Aşk ilişkinizle ilgili bazı sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında başını kapanmak kırılacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine işarettir.

Kahve falında başı açık birinin kapandığını görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında başını kapandığını görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapan görmek bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında açık birinin kapandığını görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yaşanan yokluğun biteceğine delalet eder.

Kahve falında evin kapısının kapanmadığını görmek onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşının kapandığını görmek gücünün, kudretinin yerine geleceğine, öz güveninin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında yolun kapandığını görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir