AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşın kapandığını görmek

Kahve falında bir arkadaşın kapandığını görmek

Kahve falında bir arkadaşın kapandığını görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşın kapandığını gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız tarafından dışlandığınızı veya sizin haberiniz olmadan bazı işler çevrildiğini düşünebilirsiniz.Bu gibi şeylerin kafanızı işgal etmesi nedeniyle birçok şeyi gözden kaçırabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının kapandığını görmek büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşın kapandığını görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın kapandığını görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını kapanmış görmek kötü günler yaşanacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşımın kapandığını görmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine alamet eder.

Kahve falında bir arkadaşının kapandığını görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına delalettir.

Kahve falında ayaklara kapanmak dertlerinin unutulacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapanan kapı görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir