AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kapanmış görmek

Kahve falında kendini kapanmış görmek

Kahve falında kendini kapanmış görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine alamet eder.

Kahve falında kendini kapanmış gördüyseniz:

  • Değer verdiğiniz bir kişiyle ilgili yapacağınız bir yanlış size bazı bedeller ödetebilir.

Kahve falında işyerinin kapanmasını görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açık birinin kapandığını görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına delalettir.

Kahve falında secdeye kapanıp ağlamak etrafına güzel insanların dolacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kapının kapandığını görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında açılıp kapanmak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, zor bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kızın kapandığını görmek bazı konularda önayak olunacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına yorulur.

Kahve falında kapının kapanmadığını görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir başkasının kapandığını görmek stresinin çoğalacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir