AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kapandığını görmek

Kahve falında birinin kapandığını görmek

Kahve falında birinin kapandığını görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, hak yolunu tutacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, iş projelerinin gerçek olacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kapandığını gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik planlarınızı uygulamaya koymadan önce kimseye açmayın.

Kahve falında kapanıp tekrar açılmak müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında başını kapanmak evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kapanmış görmek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalettir.

Kahve falında kendini kapanmış görmek elinin de bolluk göreceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına delalettir.

Kahve falında işyerinin kapanmasını görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine tabir olunur.

Kahve falında kapının kapanmasını görmek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kapanmak ve açılmak orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini kapanmış görmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir