AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkanı temizlemek

Kahve falında dükkanı temizlemek

Kahve falında dükkanı temizlemek sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, işlerinin bozulacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Kahve falında dükkanı temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerde bulunmak veya yeni başlangıçlar yapmak konusunda tereddütleriniz olabilir.

Kahve falında dükkan temizlemek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına inanılır.

Kahve falında dükkanı temizlemek büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında dükkanda alışveriş yapmak ekmek ve dünya malı alacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dükkana mal almak borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına tabir olunur.

Kahve falında dükkan sattığını görmek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında dükkanda böcek görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dükkanı büyütmek rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, parasal sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Kahve falında dükkanda kedi görmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir