AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkan temizlemek

Kahve falında dükkan temizlemek

Kahve falında dükkan temizlemek sorunların atlatılacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, koyu muhabbette kalacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dükkan temizlemek gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenmeniz durumunda duygularınızı kontrol edemeyebilirsiniz.

Kahve falında dükkanı temizlemek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında dükkan temizlemek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kundura dükkanı görmek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dükkanda uyumak kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında dükkan kitlemek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında gelinlikçi dükkanı görmek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında geniş dükkan görmek bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında gözlük dükkanı görmek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir