AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkanda kedi görmek

Kahve falında dükkanda kedi görmek

Kahve falında dükkanda kedi görmek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dükkanda kedi gördüyseniz:

  • Bazı konularda sabrınız zorlanıyor olabilir veya bazı konularda öfkenizi kontrol edememeye başlamış ya da başlamak üzere olabilirsiniz.

Kahve falında dükkanda kedi görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında iç çamaşırı dükkanı görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, onurlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında dükkan tabelası görmek ele geçen parada artış olacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına yorulur.

Kahve falında telefon dükkanı görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, kurtuluşa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında dükkan satmak alkış alacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına delalettir.

Kahve falında yeni dükkan görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dükkanı açık unutmak umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında perdeci dükkanı görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir