AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkanda alışveriş yapmak

Kahve falında dükkanda alışveriş yapmak

Kahve falında dükkanda alışveriş yapmak uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, sorunların günden güne azalacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında dükkanda alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Rekabetçi kişiler içinizdeki rekabet duygusunu uyandırabilir.

Kahve falında dükkanda alışveriş yapmak sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dükkandan alışveriş yapmak suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine delalettir.

Kahve falında mağazadan alışveriş yapmak zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında nişan alışverişi yapmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yurtdışında alışveriş yapmak ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında giyim alışverişi yapmak hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında çok fazla alışveriş yapmak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında bakkalda alışveriş yapmak üzüntülerin sona ereceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir