AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkana mal almak

Kahve falında dükkana mal almak

Kahve falında dükkana mal almak dine ve Allah’a yakınlaşacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına inanılır.

Kahve falında dükkana mal almak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler çeşitli planlarınız, ilişkileriniz veya iş birlikleriniz üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında mal dolu dükkan görmek itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dükkana mal almak hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin malını çalmak ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına yorulur.

Kahve falında mal dışkısı görmek gözünün de gönlünün de doyacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mal mülk sahibi olmak ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına işaret eder.

Kahve falında malını çaldırmak gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine işaret eder.

Kahve falında mal varlığını kaybetmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına yorulur.

Kahve falında ucuza mal almak iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir