AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkan sattığını görmek

Kahve falında dükkan sattığını görmek

Kahve falında dükkan sattığını görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, büyük ve güzel işler yapacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine yorulur.

Kahve falında dükkan sattığını gördüyseniz:

  • Düşüncesiz davranışlara eğilimlisiniz.

Kahve falında dükkan değiştirmek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına delalettir.

Kahve falında dükkan tadilatı görmek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine inanılır.

Kahve falında takı dükkanı görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kitapçı dükkanı görmek gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz dükkan görmek yeni ilişkiler kurulacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fotoğraf dükkanı görmek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında emlak dükkanı görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında çikolata dükkanı görmek iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir