AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkanda böcek görmek

Kahve falında dükkanda böcek görmek

Kahve falında dükkanda böcek görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, geniş bir ev satın alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dükkanda böcek gördüyseniz:

  • Çalıştığınız şirket sizi evinizden uzak bir yere yollayabilir ya da yakın bir akrabanızın öğretmeni veya eğitimi nedeniyle sizden talepleri olabilir.

Kahve falında dükkanda böcek görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine inanılır.

Kahve falında dükkan devralmak işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dükkanı temizlemek sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına delalet eder.

Kahve falında bir dükkan görmek gözünü para hırsı bürüyeceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında dükkanı görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında dükkan kapısı görmek neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, para sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırtasiye dükkanı görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında bakkal dükkanı açmak endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir