AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkanı büyütmek

Kahve falında dükkanı büyütmek

Kahve falında dükkanı büyütmek borçların yakın zaman içinde biteceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, daha geniş rızık elde edeceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dükkanı büyütmek gördüyseniz:

  • Evinizde, dikkatsizlikten kaynaklanan küçük bir zarar olabilir.

Kahve falında dükkanın büyüdüğünü görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, zor durumların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında dükkanı büyütmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına tabir olunur.

Kahve falında dükkan büyütmek sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında böceğin büyüdüğünü görmek ekmeğinin verimli olacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında göğsün büyüdüğünü görmek şansının yaver gideceğine, moral olarak çok iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğun büyüdüğünü görmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, şansın ve bahtının da açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aslan büyütmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafanın büyüdüğünü görmek yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir