AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin evi süpürdüğünü görmek

Kahve falında birinin evi süpürdüğünü görmek

Kahve falında birinin evi süpürdüğünü görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, sermayesinin boşa gideceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına alamet eder.

Kahve falında birinin evi süpürdüğünü gördüyseniz:

  • Yaşınıza göre anne veya babanızla ya da her ikisi ile birden ters düşebilirsiniz.

Kahve falında ev önü süpürmek çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş ev süpürmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında evi süpürdüğünü görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında tozlu evi süpürmek uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında başkasının evi süpürdüğünü görmek tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında evdeki tozları süpürmek şansının kendisinden yana olacağına, kişinin muradına ereceğine alamet eder.

Kahve falında çalı süpürgesiyle ev süpürmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına delalettir.

Kahve falında başkasının ev süpürdüğünü görmek uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir