AnaSayfa / Genel / Kahve falında ortalığı süpürmek

Kahve falında ortalığı süpürmek

Kahve falında ortalığı süpürmek hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ortalığı süpürmek gördüyseniz:

  • Yerine getirilmeyen sözler veya sorumluluklar ya da üzerinde anlaşılamayan değişiklikler bir ilişkinize zarar verebilir.

Kahve falında ortalığı süpürmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına alamet eder.

Kahve falında ortalığa kaka yapmak ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ortalığı dağıtmak çirkin sözler işitileceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ortalık yerde banyo yapmak hayatın belli bir düzene oturacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ortalık yere pislemek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına delalet eder.

Kahve falında ortalığı toplamak hayatının aksiliklerle geçeceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında ortalığı dağınık görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında ortalığa pislemek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir