AnaSayfa / Genel / Kahve falında mescit süpürmek

Kahve falında mescit süpürmek

Kahve falında mescit süpürmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, şükrederek yaşayacağına inanılır.

Kahve falında mescit süpürmek gördüyseniz:

  • Yer yer kapıldığınız şüphelerin size zarar verebileceğini asla aklınızdan çıkarmayın.

Kahve falında mescit süpürmek alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına işaret eder.

Kahve falında mescidde namaz kıldığını görmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine işarettir.

Kahve falında mescit görmek aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mescid aramak alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mescidi nebeviyi görmek sevdiği kişiden de ayrılacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mescidi aksaya gitmek önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mescide gitmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına işaret eder.

Kahve falında mescidde abdest almak kişinin eski aşkına geri döneceğine, şansının açık olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir