AnaSayfa / Genel / Kahve falında silip süpürmek

Kahve falında silip süpürmek

Kahve falında silip süpürmek maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, her daim bereketli işler yapacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında silip süpürmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişi sizi destekleyebilir.

Kahve falında silip süpürmek eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz sibirya kurdu görmek işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine delalettir.

Kahve falında sirius yıldızını görmek huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kuran harflerinin silindiğini görmek ekmeğinin çoğalacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimin yazılarının silindiğini görmek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında kuran ayetlerinin silindiğini görmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına inanılır.

Kahve falında sibirya kurdu köpek görmek falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sibirya kurdu köpeği görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir