AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkanda kar görmek

Kahve falında dükkanda kar görmek

Kahve falında dükkanda kar görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, borçların artacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, çok zor şeylerle karşılaşacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine tabir olunur.

Kahve falında dükkanda kar gördüyseniz:

  • Gelişmeleri olumlu algılamakta fayda var.

Kahve falında dükkanda kar görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine yorulur.

Kahve falında dükkanda böcek görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında dükkan kapatmak işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında antikacı dükkanı görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanmış dükkan görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında dükkan çalıştırmak bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarraf dükkanı görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında çorap dükkanı görmek sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir