AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış dükkan görmek

Kahve falında yanmış dükkan görmek

Kahve falında yanmış dükkan görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına delalettir.

Kahve falında yanmış dükkan gördüyseniz:

  • Yatırımlarınızı, anlaşmalarınızı veya yaşam standartlarınızı geliştirmenizi sağlayabilecek her şeyi gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında dükkanı yanmış görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında yanmış dükkan görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine delalet eder.

Kahve falında dükkandan taşınmak kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev dükkan açmak makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına delalet eder.

Kahve falında balık dükkanına girmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dükkan sahibi görmek yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fırın dükkanı açmak çok sıkıntılı bir hal alacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine alamet eder.

Kahve falında perde dükkanı görmek işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir