AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkan kapatmak

Kahve falında dükkan kapatmak

Kahve falında dükkan kapatmak yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında dükkan kapatmak gördüyseniz:

  • Daha önce yaşanmış iletişim problemleri varsa onarmak, ilişkileri düzeltmek imkanı doğabilir.

Kahve falında dükkanı kapatmak yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dükkan kapatmak yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında dükkanını kapatmak öz güven kazanacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına yorulur.

Kahve falında dükkan yenilemek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kozmetik dükkanı görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine yorulur.

Kahve falında toka dükkanı görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine işarettir.

Kahve falında dükkanı görmek aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dükkanın taşındığını görmek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir