AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkan çalıştırmak

Kahve falında dükkan çalıştırmak

Kahve falında dükkan çalıştırmak rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, planların boşa gideceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine alamet eder.

Kahve falında dükkan çalıştırmak gördüyseniz:

  • Hayattan daha fazla zevk almanızı ya da hayatı dolu dolu yaşamanızı sağlayabilecek çok sayıda fikre sahip olabilirsiniz.

Kahve falında dükkan çalıştırmak duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tatlıcı dükkanı açmak yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine delalet eder.

Kahve falında kendini dükkanda görmek en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni bir dükkan görmek sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz dükkan görmek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında dükkan kapamak hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına delalet eder.

Kahve falında dükkanın yıkıldığını görmek işiyle nam salacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında dükkan bakmak hatalarını düzelteceğine, mesleğindeki başarısının artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir