AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorap dükkanı görmek

Kahve falında çorap dükkanı görmek

Kahve falında çorap dükkanı görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yanlış işler yapacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında çorap dükkanı gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında çorap dükkanı görmek yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında boş dükkan görmek kişinin kötü günler geçireceğine, gözünün yaşını sileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dükkan soyulduğunu görmek kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında çiçekçi dükkanı görmek sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük dükkan açmak maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tesbih dükkanı görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında dükkan komşusunu görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dükkanı devretmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir