AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarraf dükkanı görmek

Kahve falında sarraf dükkanı görmek

Kahve falında sarraf dükkanı görmek kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, biraz olsun hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarraf dükkanı gördüyseniz:

  • Uzun süredir görmediğiniz birisinden haber alabilirsiniz.

Kahve falında sarraf dükkanı açmak sağlık sorunlarının artacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında sarraf dükkanı görmek emeğinden hayır göreceğine, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında altın sarraf görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sarrafa gitmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine inanılır.

Kahve falında sarraf görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına alamet eder.

Kahve falında dükkanda temizlik yapmak girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dükkanda kar görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına delalet eder.

Kahve falında kırtasiye dükkanı görmek tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir