AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkan açmak

Kahve falında dükkan açmak

Kahve falında dükkan açmak tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dükkan açmak gördüyseniz:

  • Yanlış bir izlenim kendinizi aldatılmış hissetmenize neden olabilir.

Kahve falında terzi dükkanı açmak ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, güvensizlik duymaya rivayet eder.

Kahve falında dükkan açmak sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına delalettir.

Kahve falında tatlıcı dükkanı açmak zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ev dükkan açmak doktordan doktora koşturacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dükkanın kapısını açmak işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yeni bir dükkan açmak güzel günler geçireceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına yorulur.

Kahve falında lokum dükkanı açmak kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına inanılır.

Kahve falında dükkanı açmak şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir