AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir dükkan açmak

Kahve falında yeni bir dükkan açmak

Kahve falında yeni bir dükkan açmak bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni bir dükkan açmak gördüyseniz:

  • Aynı şeyler geçerli olmakla beraber bazı ufak farklıklar da var.

Kahve falında yeni bir dükkan açmak çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, hayatının düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında lokum dükkanı açmak helal ekmek yiyeceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fırın dükkanı açmak sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dükkan açmak geçim zorluğundan kurtulacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabı dükkanı açmak sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında kuyumcu dükkanı açmak çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırtasiye dükkanı açmak zararların telafi edileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuaför dükkanı açmak uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir