AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlıcı dükkanı açmak

Kahve falında tatlıcı dükkanı açmak

Kahve falında tatlıcı dükkanı açmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında tatlıcı dükkanı açmak gördüyseniz:

  • Bazı olaylar planları bozuyor gibi görünse de, amaçlarınızın daha kısa sürede gerçekleşmesinde rol oynayabilir.

Kahve falında tatlıcı dükkanı açmak çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, ticaretinin de bozulmayacağına yorulur.

Kahve falında tuhafiye dükkanı açmak muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dükkan kapısı açmak heveslerin söneceğine, rızık bolluğu içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında kırtasiye dükkanı açmak aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına alamet eder.

Kahve falında manav dükkanı açmak hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında çeyiz dükkanı açmak hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, bekarlar için evlenmeye tabir olunur.

Kahve falında kuaför dükkanı açmak çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında takı dükkanı açmak sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir