AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkanın kapısını açmak

Kahve falında dükkanın kapısını açmak

Kahve falında dükkanın kapısını açmak rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, ağzının tadının bozulacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına işaret eder.

Kahve falında dükkanın kapısını açmak gördüyseniz:

  • Farklı şeyler denemenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında dükkan kapısını açmak sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kalabalıktan uzak olacağına inanılır.

Kahve falında dükkan kapısı açmak kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dükkanın kapısını açmak büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, onları okula göndereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeyiz dükkanı açmak moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında ev dükkan açmak dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fırın dükkanı açmak geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bir dükkan açmak isteklerine ve arzularına kavuşacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına delalettir.

Kahve falında sarraf dükkanı açmak sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir