AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev dükkan açmak

Kahve falında ev dükkan açmak

Kahve falında ev dükkan açmak bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, verilen sözlerin tutulacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, evdeki nimetin çoğalacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev dükkan açmak gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sizin aleyhinize dönerek çalışma hayatınızı zorlaştırabilirler.

Kahve falında ev dükkan açmak sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni bir dükkan açmak başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuaför dükkanı açmak sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tatlıcı dükkanı açmak problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elbise dükkanı açmak atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına yorulur.

Kahve falında dükkanın kapısını açmak insanlarla iç içe olacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına alamet eder.

Kahve falında kuyumcu dükkanı açmak rahatın ve konforun geleceğine, iç sıkıntısına yorulur.

Kahve falında lokum dükkanı açmak sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir