AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkanı açmak

Kahve falında dükkanı açmak

Kahve falında dükkanı açmak anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, kötü gününden de geri duracağına, ne yöne gideceğine, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dükkanı açmak gördüyseniz:

  • Sizden talepleri olan kişilere hızlı tepkiler vermemelisiniz.

Kahve falında halı dükkanı açmak geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında bakkal dükkanı açmak çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dükkan kapısı açmak memur ise terfi edeceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ev dükkan açmak hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, dertlerinin dermanını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında berber dükkanı açmak kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına yorulur.

Kahve falında züccaciye dükkanı açmak aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında kırtasiye dükkanı açmak uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, isteklerine kulak vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dükkanı açmak iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir