AnaSayfa / Genel / Kahve falında terzi dükkanı açmak

Kahve falında terzi dükkanı açmak

Kahve falında terzi dükkanı açmak bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, daha iyi anlaşır olacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, hastalıkların şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında terzi dükkanı açmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren hoş olmayan durumlar söz konusu olabilir veya hoş olmayan gelişmelerle yüz yüze gelebilirsiniz.

Kahve falında terzi dükkanı açmak elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında terziye ölçü vermek manevi olarak çok rahat edileceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında bayan terzi görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında terzide çalışmak işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında terzi aramak kişinin bundan zarar göreceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında terzi makası görmek hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında terzi olmak verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın terzi görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir