AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokum dükkanı açmak

Kahve falında lokum dükkanı açmak

Kahve falında lokum dükkanı açmak rahatının ve sağlığının bozulacağına, işlerini yoluna sokacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında lokum dükkanı açmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı tartışabilir veya eskiden gelen çözümlenmemiş konuları hatırlatabilirsiniz.

Kahve falında lokum dükkanı açmak sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lokum dükkanı görmek bol hayır duası alınacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında bakkal dükkanı açmak ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında balık dükkanı açmak patron koltuğunda oturacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında dükkan açmak fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuyumcu dükkanı açmak kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında dükkan kapısı açmak tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ortak dükkan açmak maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir