AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğününde kar yağdığını görmek

Kahve falında düğününde kar yağdığını görmek

Kahve falında düğününde kar yağdığını görmek dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düğününde kar yağdığını gördüyseniz:

  • İki dostunuzun birbirlerini kötü şekilde kırmaları da mümkündür.

Kahve falında düğününde kar yağdığını görmek bereket ve zenginlik bulacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında düğünde yağmur yağdığını görmek üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğününde yağmur yağdığını görmek cesaretini yeninden toplayacağına, kalabalıktan uzak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi düğününde yağmur yağdığını görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kar yağdığını ve eridiğini görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına işaret eder.

Kahve falında akşam kar yağdığını görmek fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencereden kar yağdığını görmek imkânsızlıklarının biteceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kar ve yağmur yağdığını görmek çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir