AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden kar yağdığını görmek

Kahve falında pencereden kar yağdığını görmek

Kahve falında pencereden kar yağdığını görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, güzel günler görüleceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pencereden kar yağdığını gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklar hayatınıza yeniden girebilir.

Kahve falında pencereden kar yağdığını izlemek hedefine çok kolay ulaşacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına delalet eder.

Kahve falında pencereden kar yağdığını görmek insanlara olan güvenini kaybedeceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına işarettir.

Kahve falında pencereden yağmur yağdığını görmek en yukarılara çıkacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında çok şiddetli kar yağdığını görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında odaya kar yağdığını görmek tekin olmayan işlere girileceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında kabeye kar yağdığını görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük kar yağdığını görmek çeşitleneceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında kar yağdığını duymak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir