AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar yağdığını ve eridiğini görmek

Kahve falında kar yağdığını ve eridiğini görmek

Kahve falında kar yağdığını ve eridiğini görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kar yağdığını ve eridiğini gördüyseniz:

  • Yeni ilişkilere girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında kar yağdığını ve eridiğini görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, heveslerinin de azalacağına rivayet eder.

Kahve falında kar eridiğini görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına yorulur.

Kahve falında karların eridiğini görmek yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında insanın eridiğini görmek mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında demirin eridiğini görmek huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buz dağının eridiğini görmek rakiplerini alt edeceğine, fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağın eridiğini görmek şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, herkesten ileriye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişinin eridiğini görmek çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir