AnaSayfa / Genel / Kahve falında akşam kar yağdığını görmek

Kahve falında akşam kar yağdığını görmek

Kahve falında akşam kar yağdığını görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, gözyaşının kuruyacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına, şansızlığın kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akşam kar yağdığını gördüyseniz:

  • Yaratıcı projelere dahil olabilir veya mevcut projeleri renklendirebilirsiniz.

Kahve falında akşam kar yağdığını görmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına işarettir.

Kahve falında akşam yağmur yağdığını görmek neşeli ve huzurlu bir geleceğe, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizi akşam görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, sorunlu bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında akşam dışarıda olmak sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akşam ezanı okunduğunu duymak kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında akşam namazı görmek ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma inanılır.

Kahve falında akşam namazına durmak umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında akşam sefası çiçeği görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, ilerleyemeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir