AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar ve yağmur yağdığını görmek

Kahve falında kar ve yağmur yağdığını görmek

Kahve falında kar ve yağmur yağdığını görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında kar ve yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilerin sizi sinirlendirmesine izin vermeyin.

Kahve falında yağmurla karışık kar yağdığını görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına inanılır.

Kahve falında kar ve yağmur yağdığını görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur kar yağdığını görmek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, rahatlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmur ve kar yağdığını görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında yağmurdan sonra kar yağdığını görmek yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında karla karışık yağmur yağdığını görmek kendisini eve kapatacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında kar ve yağmurun yağdığını görmek büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında önce yağmur sonra kar yağdığını görmek işinin gücünün hep rast gideceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir