AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde yağmur yağdığını görmek

Kahve falında düğünde yağmur yağdığını görmek

Kahve falında düğünde yağmur yağdığını görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, kendisine gelemeyeceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında düğünde yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Maddi değeri olan şeyleri korumalısınız.

Kahve falında kendi düğününde yağmur yağdığını görmek kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında düğünde yağmur yağdığını görmek yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğününde yağmur yağdığını görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağdırmak bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gece yağmur yağdığını görmek sermaye kaybedeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında yağmur yağdığı görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kabede yağmur yağdığını görmek sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında yağmur yağdğnı görmek ruhuna hayrat yapılacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir