AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğününde yağmur yağdığını görmek

Kahve falında düğününde yağmur yağdığını görmek

Kahve falında düğününde yağmur yağdığını görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, yepyeni biri haline geleceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, emeklerinin boşa gideceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına alamet eder.

Kahve falında düğününde yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Diğerleriyle iş birliği içerisine girerek imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında düğünde yağmur yağdığını görmek maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düğününde yağmur yağdığını görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi düğününde yağmur yağdığını görmek başarısının ve mutluluğunun artacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sürekli yağmur yağdığını görmek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında önce yağmur sonra kar yağdığını görmek çok zor günler geçireceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmur yağdğnı görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içine yağmur yağmak kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine rivayet eder.

Kahve falında pencereden yağmur yağdığını görmek büyük tartışmaların yapılacağına, fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir