AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi düğününde yağmur yağdığını görmek

Kahve falında kendi düğününde yağmur yağdığını görmek

Kahve falında kendi düğününde yağmur yağdığını görmek işinin gücünün hep rast gideceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, başarılı bir insan olacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kendi düğününde yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • İş yerinizde belirecek tatsızliklara hazır olmalısınız.

Kahve falında düğününde yağmur yağdığını görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine işarettir.

Kahve falında kendi düğününde yağmur yağdığını görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine alamet eder.

Kahve falında düğünde yağmur yağdığını görmek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hızlı yağmur yağdığını görmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, heveslerinin de azalacağına inanılır.

Kahve falında evin içine yağmur yağmak ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, gelirinin daimi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçeye yağmur yağdığını görmek gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine alamet eder.

Kahve falında yağmur ve karın yağdığını görmek gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmur yağdığını hissetmek mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, canın sıkılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir