AnaSayfa / Genel / Kahve falında dügünde siyah elbise giymek

Kahve falında dügünde siyah elbise giymek

Kahve falında dügünde siyah elbise giymek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, işlerin eski haline döneceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine işarettir.

Kahve falında dügünde siyah elbise giymek gördüyseniz:

  • Biraz acele ediyorsunuz, yavaşlamanızda fayda var.

Kahve falında dügünde siyah elbise giymek işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine alamet eder.

Kahve falında düsmanini dövmek işinde zarar edeceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında düsman öldürmek hem de işinde söz sahibi olacağına, moralinin yükseleceğine delalettir.

Kahve falında dübür görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına delalettir.

Kahve falında düdaktan öpüşmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına inanılır.

Kahve falında damdan düsmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında dügün davetiyesi görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında düsmanlari görmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir